Boxon Direct - Förpackningsvaruhuset på nätet

BoxonDirect.se - Förpackningsvaruhuset på nätet

Är du i behov av olika förpackningar och söker kvalitet och en pålitlig leverantör har du kommit helt rätt. Boxon Direct har det mesta i förpackningsväg tillgängligt, men hittar du inte vad du söker så är det bara att kontakta oss, så hjälper vi dig.

Vår ambition är att skapa ett förpackningsvaruhus på nätet där du lätt kan hitta dina förpackningar genom att snabbt och enkelt filtrera din sökning. Välj mellan olika material, storlekar, färger, konstruktioner, med mera och hitta din förpackning. Det kan inte bli lättare. Du kan även söka på användningsområde och ändamål, allt för att det ska bli så enkelt för dig som kund som möjligt. 

 

Det lönar sig att vara kund

Vi har regelbundet attraktiva kampanjer och andra erbjudande så det lönar sig att bli kund på Boxon Direct.

Boxon Direct är ett lättillgängligt förpackningsvaruhus på nätet med ett brett och djupt sortiment grundat på mångårig erfarenhet inom branschen. Boxon Group har en historia på mer än 80 år och är en av Skandinaviens ledande aktörer. Vi lägger stor vikt vid att vara en heltäckande leverantör inom emballage och vi är stolta över vad vi har att erbjuda. Prova så ska du få se!

  

Bolaget

Boxon Direct är en del av Boxon AB, som erbjuder lönsamma förpackningslösningar, packmaskiner och relaterade tjänster.

Boxon AB (556022-7067)
Box 13077
250 13 Helsingborg

VAT NR SE556022706701